Win een crèmeset van Ibizaloe

Net als Ibizaloe is ook LINDA gek op Ibiza en daarom staat het tijdschrift de hele maand augustus in het teken van ons favoriete eiland. Alsof dat nog niet leuk genoeg is, geeft het blad twee heerlijke crèmesets van Ibizaloe weg. Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken, is vertellen waarom je het Ibizaloe pakket zou moeten winnen.

Het pakket bestaat uit een selectie aan Ibizaloe-producten die je direct het gevoel geven dat je op Ibiza bent. De winnaar ontvangt onder andere de 100% natuurlijke aloe vera gel, de zachte handcrème, een heerlijke lippenbalsem, Ibizaloe bodylotion, de natuurlijke zonnebrandcrème (factor 15) en een aloe vera tonic. Daarnaast zit ook de ongekend voedzame aloe vera juice van Ibizaloe in de cadeauset.

Uiteraard zijn alle verzorgingsproducten van Ibizaloe 100% natuurlijk en alle producten in het cadeaupakket bevatten échte aloe vera. De werkzame stoffen van de aloe vera worden soms aangevuld met andere natuurlijke ingrediënten zoals sheaboter, olijfolie, jojoba, açai en avocado-olie. Ibizaloe maakt namelijk nooit gebruik van chemische toevoegingen.

Waarom geeft LINDA het pakket weg?

Het hoofdbestandsdeel van alle Ibizaloe-producten is, zoals je misschien wel weet, de aloe vera die op biologische wijze wordt verbouwd op Ibiza. Oprichter César Mayol is geboren en getogen op het eiland. Hij ontdekte tijdens zijn stage in New York dat er overal ter wereld “aloe vera-producten” worden verkocht die helemaal geen echte aloe vera bevatten. Dat inspireerde hem om Ibizaloe te ontwikkelen. De ontstaansgeschiedenis en de filosofie van Ibizaloe sluiten perfect aan op het themanummer van LINDA en daarom maak jij kans op deze fijne cadeauset.

Speel mee en maak kans op een Ibizaloe crèmepakket!

Wil je kans maken op een van de crèmepakketten van Ibizaloe? Ga dan direct naar de website van LINDA en leg uit waarom jij vindt dat je dit heerlijke pakket verdient. Veel succes!

2018-11-11T12:42:47+00:00 15 augustus 2018|Nieuws|