Loading...
Klantenservice 2019-06-28T14:46:03+00:00

Klantenservice

Heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op.

  073 822 0708

  06 1183 7902

  @IbizaloeBenelux

  info@ibizaloe.nl

Waarom IBIZALOE?

100% Natuurlijke Aloe Vera

Biologisch gecertificeerd

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf € 50

Service

We doen er alles aan om er voor te zorgen dat je volledig tevreden bent over je IBIZALOE product. We staan dus altijd voor je klaar als je een vraag, opmerking, tip of klacht hebt. Hiervoor kun je terecht bij service@ibizaloe.nl. Appen kan ook op  06 11296567. We reageren binnen 24 uur.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang (maximaal eens per twee weken) alle informatie over leuke acties, onze nieuwe producten, Tips over Ibiza etc.

Klik op mijn account en vervolgens op wachtwoord vergeten. Hier kun je een nieuw wachtwoord aanmaken.

Jazeker! Dat vinden we leuk, we ontvangen jaarlijks veel geïnteresseerde Ibizaloe gebruikers op onze plantages. Meld je bezoek vooraf aan bij info@ibizaloe.nl. Zo kunnen we er voor zorgen dat we alle aandacht voor je hebben.

Betalen kan met IDEAL, Visa, Mastercard, Bank contact en Mister cash.

Ja dat doen we. Onze shop werkt dan beter, vooral bij een volgend bezoek. Als je niet wilt dat we deze gegevens verzamelen, dan kun je het volgende doen: De cookies verwijderen uit je browser of instellen dat je browser cookies niet automatisch accepteert. Afhankelijk van je browserinstellingen is het mogelijk dat onze webshop minder goed werkt. Sorry daarvoor.

Leveringen

In de meeste gevallen is vandaag besteld, morgen in huis.

Heb je het verkeerde artikel besteld? Stuur een email naar service@ibizaloe.nl voor de retour-instructies. Je krijgt het bestelbedrag van het ongeopende product binnen tien dagen nadat het door ons is ontvangen terug op je rekening. Binnen 8 dagen kun je kosteloos retourneren.

Jazeker. Als je gaat afrekenen kun je voor € 3.95 een luxe katoenen etui bijbestellen. Wil je je cadeau ingepakt laten thuis bezorgen bij de geluksvogel? Geef dit dan aan bij de bestelnotities, dan doen we er een handgeschreven kaartje bij en sturen we de pakbon apart naar je toe per mail.

Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten sturen we je per email de 3S code, zo kun je het pakketje op de voet volgen en een bezorgmoment afspreken als de geplande bezorging je niet uit komt.

Als je retour behandeld is krijg je van ons een mail. We storten het geld zo snel mogelijk (altijd binnen 10 dagen) terug op de rekening waarmee betaald is.

Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis bezorgd. Bij bestellingen onder de €50,- berekenen we € 5,95 verzendkosten.

Als je iets bent vergeten kun je op de dag van de bestelling een app sturen naar  06 11296567.

We doen er dan alles om je bestellingen samen te voegen om verzendkosten en het milieu te (be)sparen.

Waarom Ibizaloe?

Ibizaloe is een biologisch gecertificeerd merk. Dat betekent dat we aan strenge eisen moeten voldoen en dat wij nagenoeg alleen maar natuurlijke ingrediënten gebruiken. Als er hulpstoffen zijn toegevoegd, dan is dat maar een heel klein percentage en zijn het alleen grondstoffen die zijn goedgekeurd door het keurmerk.

Onze planten groeien op Ibiza en worden ecologisch gecultiveerd. Het klimaat van Ibiza is ideaal voor de Aloe Vera planten en de rijke, vruchtbare voedingsbodem zorgt voor zeer krachtige Aloe Vera. Na de oogst verwerken wij de Aloe Vera direct. We verwarmen of vriesdrogen onze Aloe vera niet zodat de krachtige werking gewaarborgd blijft. En heel belangrijk, we gebruiken niet het hele blad, maar alleen het beste deel van de plant; de Aloe vera gel.

Ibizaloe draagt verschillende keurmerken, waaronder het Acene keurmerk, wat een samenwerkingsverband heeft met COSMOS. Dat betekent dat we aan strenge eisen en controles moeten voldoen. Een cosmeticaproduct mag dit keurmerk alleen dragen als het product voor tenminste 99% van natuurlijke oorsprong is. Er wordt slechts 1% synthetische (goedgekeurde) conserveermiddelen toegestaan. Van de natuurlijke grondstoffen moet ten minste 95% van ecologische oorsprong zijn.

Simpel; we geloven in de kracht van de Natuur! Als je Natuurlijke cosmetica gaat gebruiken, ga je vanzelf het verschil ervaren.

Ja, maar enkel bij kinderen ouder dan 3 jaar. Aloe Vera is niet getest op kinderen jonger dan 3 jaar vandaar dat wij adviseren om Ibizaloe alleen te gebruiken vanaf de leeftijd van 3 jaar.

Absoluut niet! Wij dragen een biologisch keurmerk en dan zijn het gebruik van siliconen en parabenen niet toegestaan. Omdat we alles maken vanuit het oogpunt dat het niet schadelijk is voor mens, milieu en dier garanderen we dat al onze producten veilig zijn voor je gezondheid.

Staat jouw vraag niet in de lijst? Neem dan gerust contact met ons op.       073 822 0708        06 1183 7902        @IbizaloeBenelux         info@ibizaloe.nl